facebook.com/GdjeNaMore twitter.com/GdjeNaMore
Informacije za iznajmljivače


Ako tražite informacije o mogućnosti dodatnog reklamiranja za naše postojeće korisnike, kliknite OVDJE! Ako još niste korisnik naših usluga, nastavite čitati dalje!

Nudimo Vam uspješno reklamiranje bez provizije

Od 2001. godine se bavimo promocijom apartmana i soba u privatnom vlasništvu i to isključivo putem Interneta, stoga možemo slobodno reći da smo stručnjaci u tom području. Posjedujemo tri web stranice na adresama www.gdjenamore.com, www.adriaticseatours.com te na www.apartmani-sobe-hrvatska.com koje koristimo za reklamiranje ponude smještajnih kapaciteta naših klijenata.

Način suradnje je krajnje jednostavan. Kad postanete naš klijent, kreirat ćemo za Vas web stranicu u sklopu našeg postojećeg weba. Na toj stranici ćemo, osim detaljnih podataka, prikazati i do deset slika Vašeg objekta te po deset slika za svaku smještajnu jedinicu (apartman ili sobu).

Kad Vaš budući gost, posjetitelj naših Internet stranica, pronađe ponudu koja mu odgovara, on će direktno kontaktirati Vas kao iznajmljivača smještaja i dogovoriti detalje. Vaše kontakt informacije kao što su ime, adresa, telefon, e-mail i slično su vidljive na Internetu zajedno s podacima o samom smještaju.

29,95 €/godina ali za gotovo sve Vaše apartmane zajedno!

Cijena naših usluga je izrazito dostupna! Cijena je formirana za grupu do najviše 6 apartmana i/ili soba koji se nalaze u istom objektu i iznosi samo 29,95 € u trajanju od jedne godine, koja počinje teći danom objave oglasa. Dakle, ako ste vlasnik objekta koji sadrži do 6 apartmana, odnosno soba, za 29,95 € možete reklamirati sve Vaše kapacitete cijele godine! Ako imate više od 6 smještajnih jedinica u istom objektu, cijena se za svaku slijedeću grupu od 6 smještajnih jedinica povećava za 20,00 €.

Naglašavamo da, osim spomenute naknade za godišnje oglašavanje, ne postoje nikakvi dodatni troškovi za Vas! Nema provizije, nema skrivenih troškova!

S ponosom možemo reći da je ova ponuda daleko najpovoljnija na našem tržištu! Naša cijena ne sadrži nikakve skrivene troškove. 29,95 € je sve što trebate platiti za jednu godinu kako bi ste reklamirali Vašu ponudu apartmana i soba!

Kontaktirajte nas! Odmah!

Ako smo Vas uspjeli zainteresirati za naše usluge, obratite nam se i zatražite da Vam pošaljemo ponudu. Ponudu Vam možemo poslati putem e-maila, ali i putem klasične pošte!

Ako još uvijek niste sigurni ili Vam je bilo što nejasno u vezi naših usluga, sva Vaša pitanja su uvijek dobrodošla! Bez ikakvih obaveza nam pišite ili nas nazovite!

Ispunite niže tražene podatke i pošaljite nam upit:

Podatke koje ste upisali upotrijebit ćemo samo za odgovor na Vaš upit. Nećemo ih obrađivati, spremati u bazu niti davati na korištenje trećim stranama.


Naš email: info@gdjenamore.com

Mobitel: 098/982-4046

Godine rada koje su iza nas, veliki broj zadovoljnih klijenata koji su uz nas iz godine u godinu, te naša neprekinuta nastojanja da budemo još bolji, najveće su jamstvo i Vama da nam povjerite promociju Vaših apartmana i soba.

Osim naše osnovne usluge, našim postojećim korisnicima nudimo i mogućnost dodatnog oglašavanja.
O tome pročitajte više na stranici za marketing.

Hvala!InfoPromo, obrt za usluge
vl. mr.sc. Zlatko Lončar
Orljavska 12
34000 Požega
OIB: 99784461973
MBO: 97244988

info@gdjenamore.com
098/982-4046


Vrh stranice

GdjeNaMore.com koristi kolačiće za omogućavanje nesmetanog i prihvatljivog korisničkog iskustva, funkcionalnosti, analizu korištenja stranice i prikaza oglasa. Klikom na dugme 'Prihvaćam' suglasni ste s našim Pravilima o kolačićima i Općim uvjetima korištenja.Prihvaćam